Wie ben ik?
Ik ben geboren in Haarlem (1953) en woon sinds mijn jeugd in Nijmegen en daarna in Malden. Ik heb voor mijn werk over de hele wereld gereisd en heb ook in New York en Noord India gewoond. Ik ben deskundige op het gebied van duurzame ontwikkeling en gender en werk als docent op de Radboud Universiteit en tegelijk als zelfstandig adviseur voor nationale en internationale organisaties. Daarnaast ben ik actief in verschillende besturen, waaronder ook die van het Duurzaamheidscafé Nijmegen.
Mijn partner Theo en ik wonen precies op de grens van Malden en Nijmegen. Ik geniet van de natuur, onze tuin en honden en zing al vanaf mijn studententijd in Vocaal Ensemble PANiek.

Waarom politiek actief? 
Ik heb passie voor natuur, milieu en mensen. Daarom probeer ik op te komen voor alles wat kwetsbaar is en iedereen wiens stem niet voldoende gehoord wordt. Voor mij betekent dat automatisch dat ik me richt op machtsverhoudingen en dus op politiek. De keuzes en krachten die daar spelen hebben een directe invloed op onze huidige maatschappij en op onze toekomst, dichtbij in je gemeente maar ook veraf, wereldwijd. Voor mij is alles politiek en daarmee persoonlijk.

Toegevoegde waarde?
Ik wil me hard maken voor duurzaamheid, natuur en groen. Maar ook wil ik bijdragen aan sociaal beleid, goede zorg en emancipatie. Tenslotte wil ik de samenwerking met buurgemeenten rond duurzaamheid versterken, waarbij we allen onze eigen waarden behouden – in de gemeente Heumen dus ‘groen en sociaal’.