Wie ben ik?
Ik ben 35 jaar en geboren in Loon op Zand (NB). Na het VWO in Tilburg en een korte stop Culturele Antropologie aan (toen nog) de KUN, ben ik afgestudeerd aan de HKU als productvormgever.
Samen met mijn partner Thomas Linssen run ik ontwerpbureau House of Thol. De missie van onze onderneming is om op duurzame manier waardevolle ontwerpoplossingen te creëren voor het dagelijks leven. We werken zowel in eigen beheer als in opdracht van labels en bedrijven. 13 jaar geleden maakte ik voor het eerst kennis met Overasselt en sinds maart 2017 woon ik met Thomas en onze twee zoons Xam (5) en Ebbe (2,5) in het Overasseltse buitengebied. We hebben veel geluk met onze nieuwe plek, waar we niet alleen dichtbij familie en natuur zijn, maar waar ook voldoende ruimte is om wonen en werken te combineren.Vanaf mijn jeugd heb ik met veel plezier gevoetbald en sinds dit najaar speel ik bij het vers opgerichte damesteam van de Overasseltse Boys. Daarnaast houd ik van kaasplankjes, breng ik graag mijn vrije tijd door met kringloopwinkelen en ben ik met liefde aan het leren wat je allemaal fout kunt doen met tuinieren.

Waarom politiek actief?
Politiek is me met de paplepel ingegoten. Ik ben opgegroeid in een politiek actief gezin en heb activiteiten in de gemeentelijke politiek jarenlang vanaf de zijlijn mogen meemaken.
Na lange tijd sluimerend GroenLinks lid te zijn geweest, heb ik vrij snel na mijn verhuizing naar Overasselt kennis gemaakt met GroenLinks in Heumen. Ik ben een nieuwsgierige, positieve, creatieve denker op zoek naar verbinding en menselijkheid. Ik hou graag innovaties op het gebied van vergroening, duurzaamheid en alternatieve energie in de gaten.
Ik hoop dat GroenLinks het verschil gaat maken op het gebied van vergroening, sociale cohesie en lokale ondernemingskracht.

Toegevoegde waarde?
Binnen GroenLinks zal ik een positief kritische medestander van de fractie en de actieve leden zijn. Bij de drukte van een jong gezin en een groeiend eigen bedrijf past nu nog niets meer.

foto: Elza van der Saag van http://defotoboetiek.nl/contact/.